Vopsit

Ți-ai imaginat vreodata că poți avea părul mai strălucitor și mai hidratat după o sesiune de vopsit în Craiova?

 

Frumusețea îmbracă multe forme. Una dintre ele este culoarea vibrantă, rezistentă la decolorare, care îmbunătățește starea firului de păr! Lasă-te pe mâna stiliștilor IDStudio Craiova și vei pleca de la salon cu o culoare frumoasă și sănătoasă!

 

Tu alegi culoarea, noi te ajutăm cu nuanța care te flateaza cel mai bine!

 

Comunicarea este importantă pentru a obține cel mai bun rezultat. Stabilim împreună care este cea mai bună tehnică de colorare, cea care îți va evidenția trăsăturile, va crea impresia de volum sau dimensiune părului.

 

Deși există impresia că vopsitul dăunează părului, este parte a obiectivului IDStudio de a ne asigura de menținerea integritații părului, prin folosirea produselor cu calitate superioara!

 

Culoarea de care te vei îndrăgostii vine într-o formulă specială care acoperă garantat firele albe, protejează firul de păr, îi oferă strălucire și un aspect natural și sănătos.  Stiliștii noștri țin pasul cu cele mai noi noutății d produsele și tehnicile de culoare a părului și vor personaliza o culoare doar pentru tine.

 

Oferim o gamă completă de colorare, folosind tehnici inovatoare în materie de culoare și decolorare. Tehnici ce includ balayage, vopsitul clasic, ombre, vopsit șuvițe,  decolorare, vopsit în degrade, corecție culoare, culori pastelate sau blond!

 

Unde ți-ai vopsit părul? Pregatește-te pentru că o vei auzii mereu!