Despre noi

ID STUDIO

Cine suntem noi? Dați-ne voie să ne prezentăm!

 

Vrei să străluceşti în fiecare moment? Ai ajuns exact unde trebuie! Despre noi, putem spune ca, suntem IDStudio și suntem  convinși ca atunci când arăți bine te simți bine. Suntem locul perfect pentru a te bucura de atenția profesioniștilor.  Valorifica-ti frumusețea și potentialul printr-o coafură sau tunsoare. Fie ca ai nevoie de un make-up sau de o schimbare de look ne gasesti în oricare din cele doua locații IDStudio din Craiova(sau două saloane de infrumusețare din Craiova).

 

Am început cu salonul din Calea Severinului – O destinație urbană, dedicată frumuseții părului tău. Aici,  creativitatea se dezvoltă pe măsură ce clienții și stiliștii interacționează. Locul unde au luat și iau naștere în continuare tunsorile care se împacă perfect cu tendințele. Acestea, avantajează fizionomia clientului și oferă o nouă viziune care scoate în evidență  frumusețea interioara. Suntem constienți de valorile personale și cu siguranța putem găsii echilibrul dintre clasic și comercial. Ne adaptam  fiecarui client în parte astfel încât stilul personal să fie menținut într-un mod care să pastreze și noile tendinte.

IDStudio la puterea a doua

 

Sunt foarte multe lucruri interesante de povestit despre noi. Insa de-a lungul anilor am construit o clientelă fidelă frumuseții și stilului IDStudio în Craiova strict după reputație. O tunsoare corect executată, o culoare vibrantă și sănătoasă, o experiență excepțională care să ofere părului personalitate. Iar deschiderea celui de-al doilea salon în Craiova a devenit o necesitate pentru a păstrarea standardului înalt al serviciilor de înfrumusetare și hair styling .

 

Saloanele noastre au design modern, inovativ, unde clienții sunt răsplatiți cu servicii complete de înfrumusețare. Am progresat și am adunat experiența, astfel încat sa depășim limitele, să rupem barierele și să vă oferim servicii de cea mai bună calitate.

 

Zi de zi, cu pasiune și pricepere urmărim să oferim clienților servicii specializate de beauty: – coafor/ hairstyling, barbering, make-up și cosmetică și muncim din greu pentru a ne asigura că timpul petrecut alături de noi este o experiență pozitivă fără stres. Doar frumusețe și relaxare.