HairStyle

Dacă îți place răsfățul si iti doresti un hairstyle impecabil,  trebuie să ne vizitezi salonul de înfrumusețare din Craiova!

 

Vrei o schimbare de look care emană feminitate și frumusețe? IDStudio este răspunsul tău! Te ajutam să devii cea mai frumoasă versiune a ta. Prin linii precise și curate si modele de hairstyle în pas cu trendurile din domeniu.  Parul rebel si deteriorat va avea si el parte de tratamente profesionale!

 

Definește-ți frumusețea cu o experiență completă în Craiova. De la tuns la coafat cotidian sau ocazii speciale, până la tratamente profesionale.  Acestea, reconstruiesc structura firului de păr.  Oferim si tratamente cu keratina pentru îndreptarea permanentă a părului!

 

Dacă cauți precizie, geometrie într-un stil creativ și artistic și acea tunsoare care să îți fure câtiva ani, la noi ești pe mâini bune. Fiecare clientă care se așează pe scaunul nostru este răsfățată de stiliștii experimentati și servicii complete de hairstyle a părului.

Ne mândrim cu o continuă educație și inspirație pe care o transpunem în tunsorii moderne. Intr-o perfectă armonie cu structură părului, a formei feței și a stilului tău. Pentru ca tu să arăți bine, în fiecare zi, nu doar atunci când părăsești salonul nostru!

 

Păr lung, păr scurt, drept sau creț, uscat sau gras- Orice tip ai avea arată mult mai bine când se împrietenește cu tratamentele specializate în a reda strălucirea și aspectul sănătos al părului tău!

 

Avem mare grijă de sănătatea părului și utilizăm doar ce este mai bun pentru el! De aceea în saloanele noastre din Craiova îți vei putea răsfăța părul cu produse specializate în tratarea părului deteriorat, al rădăcinii și al scalpului.

Lucrăm cu produsele din gama Milk_Shake, pentru a-ți îmbunătății structura firului de păr. FĂRĂ PARABENI. FĂRĂ SULFAȚI!

 

Cum frumusețea părului tău este ceea ce știm să facem cel mai bine, avem și soluția părului creț, fragil, rebel sau deteriorat.

 

Optează pentru tratamentul cu keratină într-unul din saloanele IDStudio din Craiova. Opteaza pentru regenerarea și îndreptarea de durată si obține un păr drept și mătăsos și 100% sănătos!

 

Efectul durează 3-5 luni,  fără a folosi formaldehidă sau substanțe chimice dure iar firul de păr este recondiționat în profunzime,

 

Ce alegi pentru urmatorul eveniment– Un hairstyle special  modern care să te facă să arăți și să te simți uimitor?! Sau un hairstyle lejer care să îți surprindă farmecul personal!?

 

Orice stil ți-ai dorii, vom face totul ca rezultatul sa fie perfect!  Lasa-te cu încredere pe mâna noastra!

 

Investim în fiecare an în training-uri și cursuri de specialitate, avem experiență și folosim tehnici avansate pentre obtinerea unui hairstyle superb, care să te pună în valoare! Ne poți urmării rezultatele pe paginile de socializare!

 

Ce te ține departe de fericirea unui păr frumos?! Alege să îi oferi părului tău frumusețe și personalitate!