Make Up

Oferă-i unei femei make-up-ul potrivit și va cucerii lumea!

 

Iubim fiecare minut din ceea ce facem și ne asigurăm că este reflectat în felul în care tu arăți și te simți! De aceea din echipa IDStudio fac parte și profesioniști în arta make-up-ului!

 

Fie ca este vorba de un look glamour pentru ocazii speciale în Craiova- Iesiri în club- Sau pur și simplu de un machiaj profesional de zi cu zi- Te vom face să arății impecabil!

Vom fi arma ta secretă care te va ajuta să strălucești, oferându-ți acel make-up care ți se potrivește cel mai bine.

 

Make-up-ul este mereu adaptat personalității și preferințelor tale. Este realizat doar cu produse profesionale de cea mai bună calitate, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune servicii și cele mai bune rezultate.

 

Te vom ajuta să-ți pui în evidență trăsaturile frumoase ale feței!

 

Make-up de zi este unul natural, rezistent la transfer si pune accent pe estomparea micilor defecte. Nu schimba fizionomia feței.

 

Vrei să ieși din monotonie cu un smokey eyes sau un make-up sofisticat?  Nimic nu este o provocare pentru noi! Make-up de seară poate fi îndrăzneț, dramatic sau minimalist. Insa îți garantăm că va fi unul rezistent ce te va pune în centrul atenției!

 

Alege să te simți încrezătoare și frumoasă pentru nunta ta! Noi ne vom ocupa să îți scoatem la lumină frumusețea naturală printr-un make-up de mireasă perfect echilibrat.  Nici prea strident, dar nici prea simplu! Mizăm pe culori bine alese, cele mai performante produse și tehnici profesionale de machiaj pentru ca acesta să arate bine în fotografii și să reziste perfect!

 

Orice ai căuta, suntem aici pentru a-ți contura chipul prin culori și a scoate în evidență trăsăturile frumoase!