Epilat

Spune la revedere părului nedorit, și bucură-te de pielea netedă mătăsoasă, alegand serviciile noastre de epilat!!!

 

Ai nevoie de o soluție de lungă durată și de aceea suntem aici. Când vine vorba de îndepărtarea părului nedorit precizia și accesibilitatea sunt atuurile noastre. Fie ca alegi epilat cu ceara traditionala, sau epilat cu ceara de unica folosinta, rezultatele sunt lunga durata!

 

Scopul este simplu. Să îți oferim cea mai bună experiență pe care o poți avea într-un salon din Craiova, într-un mediu confortabil și curat. Folosind pe pielea ta doar produse sigure și eficiente! Atunci cand optezi pentru epilat cu ceară de unică folosință non-alergică, trebuie sa sti ca aceasta poate fi folosită cu succes pentru toate zonele corpului. Inclusiv pe fata!

 

De ce noi?

  • Personal pregătit și certificat profesional
  • Epilat ceară tradițională și ceară de unică folosință.
  • Ceară hipoalergenică de calitate pentru femei și bărbați
  • Igienă la cele mai înalte standarde
  • Rezultate durabile!
  • Piele strălucitoare, după fiecare epilare

 

Când folosești ca metodă de epilare ceară caldă, foliculii de păr și porii se deschid de la căldură.  Părul este îndepărtat cu mai mare usurință, iar senzația de durere este atenuată!

 

Eliminarea părului de pe corp cu ceară de înaltă calitate și produse pre și post epilare, asigură o epilare perfectă și o piele hidratată și sănătoasă. Mai sigur decât bărbieritul, odată cu părul, îndepărtează și un strat de celule moarte de pe suprafața pielii, lăsând-o moale și catifelată.

 

Nu uita!!!!

 

Cheia pentru a avea o piele frumoasă fără păr inestetic este consecvența! De obicei, durează 3-4 sesiuni distanțate la 4 săptămâni între ele pentru a reduce ritmul de creștere a părului și a-l rării. Părul tău crește în 3 etape, acest lucru ne permite să eliminăm mai bine toate firele de păr din cele 3 etape, lăsând în urmă doar pielea catifelată și netedă.

 

Vizitează-ne pentru a vedea cât de uimitoare ar trebui să fie o sesiune de epilare!