Pensat

Te ajutăm să îți exprimii frumusețea înnăscută!! Beneficiaza de un pensat profesional al sprancelelor!!!

 

Toate femeile visează la sprâncene stilizate perfect. Dar de ce să visezi și tu la asta? Te așteptăm la IDStudio Craiova! Suntem specializați în servicii excelente, frumusețe și stilizare detaliată și minuțioasă a sprâncenelor.

 

Înfrumusețăm sprâncenele și le pensam într-o formă naturală care te avantajează cel mai bine. Tu trebuie sa fii mulțumită de fiecare dată de imaginea din oglindă!

 

Respectăm forma naturală a sprâncenei – Formăm, corectăm, definim și conturăm pentru un rezultat curat, îngrijit și elegant.

 

Credem că o pereche de sprâncene conturate frumos și cu aspect natural sunt una dintre cele mai mari tendințe de frumusețe. Și orice femeie merită sa fie frumoasă în fiecare zi, având sprâncenele în armonie cu chipul și trăsăturile sale! Sprancenele ce au parte de un pensat corect, îți definesc fața și sunt definitorii pentru obținerea unui look glamour!

 

Lasă forma sprâncenelor tale pe mâna profesioniștilor IDStudio! O stilizare profesională a sprâncenelor poate avea efectul unui lifting!