Tratamente Faciale

Vrei să arăți minunat în fiecare zi? Alege din gama tratamentelor cosmetice, cele mai bune tratamente faciale ID Studio!

 

Lasă-te pe mâna noastră și tratează problemele pielii cu tratamente cosmetice adecvate fiecărui tip de ten!

 

Te-ai privit vreodată în oglindă și te-ai întrebat: „Ce mă fac cu tenul meu?” Oricât de mult te speli pe față sau cât de des o hidratezi, tenul tău se comportă ca și cum ar fi împotriva ta. Aici intervine cosmeticiana din echipa IDStudio, care va ofera cele mai bune tratamente faciale si care stie exact ce să facă pentru a obține un ten sănătos, impecabil, hidratat și luminos.

 

Stii si tu cum se zice „până la vârsta de 20 de ani ești naturală și ai tenul cu care te-ai născut, însă după 20 de ani îl ai pe cel pe care îl meriți”. Produsele de make-up, care încarcă porii pielii sau iritează tenul și factori externi (razele UVA, vântul) îmbătrânesc tenul, provoacă crăpături la nivelul epidermei, riduri sau pete.

 

În mâinile unei profesioniste stau o multime de tratamente faciale specifice nevoilor fiecărui tip de piele, care îți vor transforma și răsfăța frumusețea tenului.

 

Ți-am pregătit o serie de tratamente faciale începând cu o curățare, o exfoliere blândă și tonifiere înainte de a te delecta cu aplicarea unei creme pentru restabilirea prospețimii, luminozității și fermitatii tenului!