Frizerie

Salon de tuns pentru Bărbați în Craiova- Barber Shop!

 

Prima oară?! Oferim doar ce este mai bun și ne asigurăm că fiecare client primește toată atenția de care are nevoie pentru o tunsoare de excepție. La prețuri pe care ți le poți permite. Va stam la dispozitie si cu cele mai noi tendinte din domeniul barber shop!

 

Atenția pentru îngrijirea aspectului fizic este un stil de viață! Permite-ne să te ajutăm să faci cea mai bună impresie cu cele mai bune servicii de frizerie din Craiova și upgrade-uri din domeniul barber shop!

 

Doar pentru bărbați, serviciile de barbering se concentrează pe atât pe tehnicile clasice și cât și pe cele moderne. Cream tunsori proporționale și stilate, adaptate simetriei feței. Realizate deasemenea într-un mediu confortabil, potrivit ritualurilor bărbătești!

 

Orice bărbat care se respectă are nevoie de un loc unde să fie răsfățat, de aceea oferim mai mult decât o simplă tunsoare rapidă pentru domnii din Craiova. Oferim servicii complete de tuns & bărbierit care se potrivesc nevoilor și stilului de viață al bărbatului modern!

 

Fie că optezi pentru o întretinere, o tunsoare executată în stilul tău, fade, pompadour, undercut sau optezi pentru serviciile de barber shop, avem experiența care te va ajuta să arăți bine în orice moment al zilei.

 

Cum va fi la noi?

 

O tunsoare clasică din foarfecă și maşină, plus styling, începe de fiecare dată cu o discuție și este valorificată de iscusimea specialiștilor nostri și a produselor profesionale, pentru a ne asigura că obținem rezultatele dorite de fiecare dată.

 

Trimmer sau brici?!  – Barba ta este pe maini bune!

 

Indiferent de lungime, îi acordăm barbei tale atenția pe care o merită. O barbă bine întretinută începe cu un aranjat, un contur și o curățare impecabilă de la primul până la ultimul fir de păr!

 

Dacă ai ajuns până aici, sigur ai nevoie de o tunsoare cu stil! Ce te oprește să ne faci o vizită!