Tuns Dama

Esti pregatita pentru o tunsoare in tendinta care sa dicteze naturalete si glam?! Atunci ai ajuns in locul potrivit.

 

Suntem o echipa cu experienta, atent selectata, pasionata de arta parului angajata intr-o continua perfectionare prin educatie si experienta. Astfel ne aiguram ca oferim servicii de cea mai buna calitate iar fiecare clienta care trece prin scaunul nostru este 100% multumita.

 

Parul tau este printre cele mai importante trasaturi ale tale de frumusete. Si intelegem cat de neplacut este sa te trezesti cu o tunsoare nepotrivita. Deaceea incepem cu o consultatie personalizata pentru a ne asigura ca tunsoare este modelata si finalizata pentru a reflecta stilul si personalitatea ta. Stim si cateva “trucuri” pentru a alege exact acea tunsoare care sa te avantajeze, in functie de forma fetei si de varsta.

 

Suntem in domeniul beauty hair din 2008, iar de atunci ne-am construit o reputatie solida caracterizata de profesionalism, prietenie si respect.

 

Serviciul nostru pentru tuns dama foloseste tehnici precise pentru a crea linii drepte, volum, textura, miscare sau unghiuri curate si perfecte. Indiferent de tunsoarea sau stilul pe care il doresti, par scurt, mediu, lung, ne straduim sa aducem acel efect de WOW pentru fiecare tunsoare pe care o efectuam.

 

Tundem din foarfeca, pentru a obtine taieturi curate si un look neted si proaspat.

 

Chiar daca parul tau este cret natural sau drept, ori cauti o tunsoare care sa iti complementeze forma fetei, suntem siguri ca vei gasi aici o optiune care sa convinga sa revii si dupa prima programare.

 

Cea mai buna versiune a parului tau este la o programare distanta!