photo-1504938618807-5801a01c28b2

Tunsori la moda 2018

 

Tunsorile scurte sunt intotdeauna la moda, atata timp cat sunt unice, asimetrice si bine stilizate. Reprezinta alegerea perfecta pentru femeile trendy care apreciaza diversitatea si lucrurile extraordinare.
Mai ales atunci cand sunt accesorizate cu flori, bentite si multe altele, ceea ce adauga un farmec suplimentar oricarei coafuri.
Unul dintre principalele avantaje ale tunsorilor scurte este confortul. Nu au nevoie de mult timp, efort si energie pentru a le coafa si a le ingriji. Sunt usor de spalat, de uscat si de pieptanat.

O tunsoare scurta ascunde si/sau completeaza caracteristicile faciale. Tunsoarea scurta, de exemplu, pana la mijlocul obrajilor va face ca fata lunga si ingusta sa fie mai scurta si mai lata. Parul drept care acopera o parte a gatului si vine pana la colturile maxilarului inferior, contribuie la o ingustare vizuala a fetei rotunde.
De asemenea, este recomandat sa aveti o tunsoare scurta daca aveti un gat mic.

Tunsoarea Pixie

Tunsoarea PIXIE! S-a intors si arata mai bine ca niciodata. Este o tunsoare clasica pe care o gasim  in tendinte  inca din anii `50 cand a aparut prima data. Tunsoarea Pixie este universala, eleganta si clasica se potriveste atat femeilor de peste 50 de ani cat si celor mai tinere.

Celebritatii precum Audrey Hepburn, Rihanna, Anne Hathaway, Emma Watson, Keira Knightley, Rihanna, au adoptat aceasta tunsoare de zana (cuvantul pixie in engleza semnifica zana sau spiridus).

tunsoare-pixie-idstudio

O tunsoare clasica Pixie este scurta la spate si in laterale, descoperind urechile prin sectiuni triunghiulare de par care formeaza perciuni in fata urechilor.
Poate fi adaptata stilului si personalitatii fiecaruia, in functie de forma fetei, dar si de tipul firului de par; poate fi clasica cu breton rar si forma rotunjita, cu parul scurt sau cu suvite mai lungi in zona cefei, simetrica sau asimetrica, cu breton scurt, lung, drept, oblic sau triunghiular, o tunsoare neteda, stratificata sau filata.

 

 Bobul scurt

Bobul este o alta tunsoare care inca nu s-a demodat, cu o istorie de peste 100 de ani a fost adoptata si reinterpretata de celebritati, precum Irene Castle, Coco Channel si Victoria Beckham.

bob-scurt-idstudio

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tunsorii bob este versalitatea. Astfel, parul arata bine si daca nu este coafat.  Bob scurt este simplu, se potriveste tuturor tipurilor de par, creeaza volum parului subtire iar parul des va arata texturat si mai usor.
Tunsoarea bob scurt de poate completa cu un breton asimetric sau drept in concordanta cu fizionomia fetei. Poate fi un bob scurt in stil grunge, tuns scurt pana la ceafa pe straturi, de la mai scurt pana la mai lung. Poate fi un bob cu linii linii clare pana la nivelul urechii sau al barbiei. Sau un bob scurt asimetric caracterizat prin forma scurta la spate si din ce in ce mai lunga catre barbie.

Tunsoare scurta cu breton asimetric – Stilul Mohawk

Este un tip de tunsoare destul de indrazneata care se potriveste mai mult femeilor cu fata ovala si pometi pronuntati. Aceasta tunsoare scurta usor masculine se caracterizeaza prin par scurt in spate sip e laterale si mai lung in partea de sus. Exista si varianta lipsei parului pe partile laterale, acesta fiind ras putin sau complet.

mohawk-id-studio