photo-1468014187448-46f9ba8890a2-1024x683

Tunsoarea Lob: Nu Prea Scurta Si Nu Prea Lunga

 

Lobul reprezinta exceptia de la regula ca tunsorile nu pot fi universale, ca nu exista o tunsoare care sa se potriveasca tuturor. Lobul este mai lung in lungime decat clasicul bob, ofera un aer sofisticat si accentueaza trasaturile fetei. Parul este, de obicei, taiat drept in jurul capului, atingand usor umerii sau oprindu-se la clavicula.Este alegerea perfecat pentru fiecare femeie, flateaza toate formele fetei, de la cea rotunda la cea patrata chiar si pe cea in forma de inima.
Nu conteaza daca firul de par este subtire sau gros  aceasta tunsoare medie va arata grozav si partea cea mai buna este ca exista multe posibilitati pentru a-o adapta astfel incat sa se potriveasca cu personalitatea dvs, cu stilul de viata sau cu oricare eveniment.

Nu numai ca este tunsoarea care se potriveste tuturor, Lobul sau varianta mai lunga a bob-ului clasic este și cea mai versatila. Se potriveste de minune atat la un stil casual-sport, cat si la unul elegant.
Se potriveste cu toate texturile parului. In mod obisnuit parul cret trebuie taiat mai lung de barbie iar parul subtire taiat prea lung reduce mult din volum. Pana la umeri este compromisul ideal pentru toate tipurile de par.

Tunsoarea lob permite atat ondularea parului cat si indreptarea. Bucle bine definite,  bucle lejere de tip beach waves sau in stil choppy puteti sa le obtineti cu aceasta tunsoare.

Doriti sa-l prindeti intr-o coada de cal sau sa obtineti un stil “updo” pentru o petrecere? O puteti face! Acesta este un bob suficient de lung pentru a prinde parul intr-o coada de cal!

Bobul lung se potriveste de minune cu orice tip de breton, bretonul lung, asimetric sau chiar bretonul extra scurt. Varianta ideala daca ai fata patrata ramane lobul asimetric.

Tunsoare este nepretentioasa, se intretine usor ,  ceea ce este perfect daca aveti o viata aglomerata. Pentru a-l pastra la lungimea perfecta este bine sa va taiati parul la fiecare 6-8 saptamani. Pentru a-l intretine puteti folosi un balsam hidratant de par care-l protejeze de electrizare si sa ii ofere in acelasi timp stralucire.

Este important sa alegeti o culoare care sa va puna in evidenta noua tunsoare: pot fi suvite stralucitoare pentru un plus de volum sau un balayage pentru a accentua forma.

Cum sti daca un lob este potrivit pentru tine?
Este important sa va consultati cu stilistul dvs. inainte de a obtine aceasta tunsoare, astfel incat sa poata afla „secretele” parului tau.