tratament-keratina craiova

Tratament Cu Keratină- Îndreptare Semi-Permanentă?

 

Dacă sunteți fericitele posesoare ale unui păr rebel cu tendințe de încrețire, probabil că ați auzit de la stilistul dvs. că trebuie să oferiți o șansă tratamentului cu keratină. Terapia miraculoasă pentru cele care doresc sa obțină un păr fin, mătăsos, strălucitor și drept într-o singura ședință.

Keratina este o proteină care se gasește în mod natural în păr, esențială pentru întreținerea și rezistența părului. În timp din cauza vârstei, a produselor de îngrijire și a poluării nivelul de keratina scade iar părul devine uscat, rebel, deshidratat și deteriorat.

Tratamentele cu keratină sunt uimitor de eficiente. Ele pot transforma cel mai nesupus păr într-unul strălucitor și sănătos. Tratamentul cu keratină restabiliște și reconstruiște zonele deteriorate ale fibrei capilare prin tratarea părului cu o proteina care este deja în el.

Practic tratamentul sigilează cuticula de păr cu proteine,întărind părul,relaxandu-l și făcându-l mai ușor de manevrat. Prin sigilarea cuticulei se creează aspectul lucios al părului.

Tratamentul cu keratină egal îndreptare permanentă?

Tratamentul cu keratină este diferită de un permanent prin faptul că nu modifică structura părului; are ca scop hranirea fibrei de păr atât în exterior (cuticula) cât și în interior (cortexul), lăsând părul puternic, strălucitor, moale și mai sănătos în aspect.

Tratamentul tradițional de îndreptare a părului implică o soluție de eliberare a formaldehidei, o subsanță periculoasă. În esență îmbracă cuticula de păr cu o „armură”- înainte de a fi uscată cu foehnul și fixată cu placa de îndreptat profesionistă.

Acum, există mai multe formule mai blânde pe piață, care sunt mai eficiente și utilizează mai puțină căldură, oferind în același timp beneficii adiționale pentru îmbunătățirea strălucirii și gestionabilității.

Este mai degraba un tratament semi-permanent care durează aproximativ 3 luni, în funcție de textura părului.

Însă depinde și de textura naturală a părului. De exemplu, dacă părul este ondulat, tratamentul va înlătura tendința de încrețire a părului și îi va oferi strălucire, fără să-i perturba textura. În cazul în care părul este crețuliu, atunci îl va disciplina, îmbunătățind definiția de creț natural. Dacă părul este drept, tratamentul îl va netezi și ii va da părului un aspect strălucitor și sănătos.

tratament ID Studio

Spre deosebire de unele tratamente de îndreptare a părului, tratamentele cu keratină se pot face pe părul vopsit. Un moment bun pentru a face tratamentul este imediat după o vopsire. Tratamentul sigilează culoarea, intensificând-o si creând aspectul unui părul mai sănătos care radiază.

Tratamentele cu keratină dăunează părului?

Răspunsul este categoric nu! Tratamentele cu keratină sunt de fapt miraculoase pentru părul dvs. După tratament părul va fi mai puternic și mai puțin predispus la rupere.

După ce ați beneficiat de un tratament cu keratină, stilistul dvs. vă va oferi instrucțiuni specifice de îngrijire.În general, în urma perioadei de așteptare,părul „nu se spală”, trebuie să utilizați șampon fără sulfat de sodiu pentru a ajuta la menținerea tratamentului.