Culoarea-parului-pentru-tonurile-calde-ale-pielii-1024x682

Tonurile Calde Ale Pielii

Daca tonul pielii este cald aceasta va avea subtilitati de galben, auriu piersica sau pamantiu. Venele de la incheieturile mainilor vor arata verzi in lumina naturala iar ijuteriile din aur vor arata minutat pe piele dvs.. Iar pielea are tendinta de a se bronza si nu de a se arde.  Nuantele de vopsea potrivite pentru pielea cu tonuri calde sunt nuantele de blond miere, blond-cupru si blond rosu-capsuna, blondul aramiu auriu si satenul deschis. Sunt alegerea cea mai potrivita pentru persoanele cu pielea deschisa si cu un ton cald.

Nuantele de chihlimbar, rosu cu reflexii de rugina sau castaniu roscat sunt cele mai bune alegeri pentru cele care doresc sa devina roscate si au pielea deschisa cu un ton cald. Nuantele de roscat cu tenta de roz nu sunt cele mai recomandate nuante pentru tenul dvs.

Cele mai mai potrivite nuante de vopsea pentru pielea medie cu ton cald, sunt culorile calde. Tenul fetei are o stralucire naturala galbena sau un bronz natural. Cautati nume precum „aur”, „bronz” si „cupru” .

Bonus: Tonurile calde din culoarea parului vor adauga caldura culorii parului dvs., adesea vazuta ca rosie sau auriu.

De evitat : satenul deschis, nuantele de blond cenusiu sau blondul inchis pentru ca nu vor crea contrast intre par si ten.

Puteti sa aratati frumos intr-o nuanta de blond deschis, atata timp cat se afla pe partea mai calda a culorilor. Blondul roscat, culori deschise de cupru, si blondul auriu sunt nuante care se potrivesc daca aveti un ten cu ton cald.

Pentru persoanele care vor sa se faca brunet optiunile sunt diverse atata timp cat evita negrul albastrui sau negrul cenusiu. Pentru o persoana cu piele medie culorile perfecte ar trebui sa fie in nuante de brunet mocha, maro aluna si maro miere.

 

Aveti nevoie de mai mult ajutor? Ne puteti vizita! Va putem oferi sfaturi in functie de ten, culoarea ochilor si trasaturi dispunand de mijloacele profesionale pentru a va transforma ideile in realitate.