photo-1515488426751-769fbc2423bf

Sunset Pastel: Noul Trend In Colorarea Parului

 

Balayage este pretutindeni, este frumos si nu ne-am plictisit de el inca pentru ca tocmai are o actualizare vibranta! Prezentarea noului trend – Pastelage. Culorile gri si cenusii ale iernii sunt de domeniul trecutului. Pastelage, este noul trend care prinde din ce in ce mai multa popularitate prin culorile sale vii.

Influentat de culori  usoare si blande, parul vopsit in nuante pastel este foarte popular in acest an. Deosebirea intre parul „unicorn” sau „sirena” si pastelage consta in subtilitatea culorilor.

Culorile parului Pastel lumineaza instantaneu intregul aspect. Tehnica vopsirii parului Pastel se realizeaza avand la baza o paleta de culori ultra-deschise, blond argintiu spre alb la care sunt adaugate nunte subtile de albastru teal, rose gold,lavender, coral sau purpuriu.
Exista o multime de optiuni, puteti sa va vopsiti parul roz intens sau pur si simplu sa optati pentru o nuanta de trandafiriu prafuit.

Nuantele pastelate ies in evidenta  pe parul parul deschis la culoare, si cel mai bine se potrivesc pe un alb platinat. Pe parul inchis la culoare sunt imposibil de detectat.
Pastelage incorporeaza nuante de pastel luminos si semipermanent in culoarea naturala a parului, utilizand aceeasi tehnica ca a unui balayage traditional.

La fel ca balayage traditional, obtinerea tonului perfect pentru pasteluri, implica personalizarea in conformitate cu preferintele clientului, cu tonul pielii, caracteristicile fetei si tipul de par.

Cea mai buna parte a tehnicii pastelage este ca nu implica o dificultate mare in cazul schimbarii culorii. Datorita naturii tehnicii de balayage si a culorilor luminoase, semipermanente, colorantul va disparea in timp. Nu exista radacini vizibile care sa necesite intretinerea in mod regulat.

Dar noi credem ca merita! Nu exista ‘culori’ de neatins, ci inspiratie prea putina.

Combinati-va noul par cu cele mai populare coafuri din 2018, cum ar fi bucle voluminoase, impletituri, si veti iesi in evidenta la orice eveniment.id-studio

studio-id