Samponul Violet-Cum Se Mentine Blondul

blondul-perfect-e1539178652224-919x1024

Samponul Violet-Cum Se Mentine Blondul

 

Daca alegeti un blond platinat asa cum multe au ales in acest an – blondul platinat este in tendinte in 2018- atunci probabil stiti despre samponul purpuriu, un miraculos corector al parului blond.

O multime de lucruri precum razele ultraviolete, clorul, placa sau ondulatorul pot sa creeze probleme culorii parului creand acele tonuri de galben pui pe care nu si le doreste nimeni. Deaceea este un produs minunat atat pentru blondul natural cat si pentru cel vopsit inclusiv pentru parul cu suvite blonde.

Samponul violet contine diferite cantitati de pigmenti violet care vopsesc si nuanteaza usor, eliminand tonurile galbene din par. Simplu si eficient, cateva spalari vor distribui cantitate de violet exacta pe parul blond, suficienta pentru mentinerea culorii, lucru dorit de blonde. Deci, spalarea parului cu samponul violet va face parul mai stralucitor si va mentine blondul din salon mai mult timp.

Si desi samponul purpuriu este asociat cu parul blond, si brunetele care isi decoloreaza parul, si opteaza pentru bayalage,ombre sau suvite blonde, pot beneficia de efectele samponului violet, din moment ce se confrunta cu aceleasi probleme in estomparea si schimbarea culorii parului.

Samponul violet poate fi folosit si pe parul vopsit in culori pastel,va pastra culorile vii, si pe parul gri sau cenusiu caruia ii confera un luciu perlat delicat.

Samponul nuantator argintiu este, de asemenea, cunoscut sub numele de sampon violet. Ceea ce face samponul argintiu diferit este formula si scopul sau- este facut special pentru parul blond si ofera de 4 x cantitatea de pigmenti violeti pentru a mentine culoarea parului blond vopsit.

samponul argintiu

Foto Instagram: @margretoskhair

In ce consta magia din samponul violet?

Totul tine de colometrie sau teoria culorilor- pe roata culorilor, culorile pe diagonala se anuleaza: violetul este direct opus cu galben, ceea ce inseamna ca va actiona pentru a contracara si a neutraliza tonurile galbene. Samponul violet va poate ajuta sa mentineti acea culoare vibranta care straluceste in soare mai mult timp, marind timpul intre vizitele la salon.

Si cea mai buna parte este ca nu trebuie sa il utilizati zilnic. Trebuie doar sa il folositi o data sau de doua ori pe saptamana pentru a elimina schimbarea de nuanta a parului blond.

Instructiunile de folosire ale samponului violet va vor spune sa-l aplicati pe parul umed in dus timp de 3-5 minute, in timp ce unii profesionistii recomanda sa-l aplicati pe parul uscat si lasat sa actioneze mai mult de 5 minute si apoi sa il spalati.

Si da, este atat de simplu! Samponul violet saul cel argintiu ajuta blondul sa ramana blond mai mult timp!