extensiigene

Mituri Extensii Gene Partea Doua

 

Cu unele tratamente cosmetice, este ideal sa luati o pauza intre sedinte  pentru a oferi corpului o pauza. Nu este si cazul in aplicarea extensiilor de gene. Dupa cum am mai mentionat genele dvs. trec printr-un ciclu natural de crestere care le fac sa cada la fiecare trei pana la patru saptamani. Cum extensiile sunt lipite de cele naturale, va trebui sa aveti aplicate noi extensii, pe masura ce genele dvs. naturale vor cadea. Asta daca doriti sa va mentineti genele groase si lungi.

Nu este nevoie sa faceti pauze intre sedintele de “umplere”  doar pentru a va lasa genele naturale sa „respire”. Genele dvs. naturale vor cadea oricum si daca extensiile lipite de ele nu vor afecta ciclul lor de crestere.

Mitul # 1: Extensiile de gene impiedica realizarea activitatilor zilnice

Multe femei au impresia ca, odata ce vor obtine extensii de gene, nu vor putea sa faca anumite activitati zilnice. In primele doua pana la trei zile dupa ce ati obtinut extensiile de gene, va trebui sa fiti atente la ceea ce faceti. Deoarece genele noi sunt lipite cu un adeziv si au nevoie de timp pentru a se usca, deci nu vei putea sa inoti. Cu toate acestea, aceasta regula se aplica numai in primele doua zile. Nu te impiedica sa iti desfasori activitatile zilnice ci doar sa demachiezi tenul cu grija, sa nu folosesti un prosop pentru a te freca, sa eviti jetul puternic de apa pe ochi sau sa te afunzi prea adanc in perna atunci cand dormi.

Extensiilor de gene de calitate pot fi purtate la sala sau la piscina, fara probleme. Acestea nu afecteaza genele naturale, nu irita pleoapele si pot fi folosite chiar de catre persoanele cu ochi sensibili.

Mitul # 2: Extensiile de gene sunt universal valabile

Daca ati cumparat vreodata gene false din magazin, atunci stiti ca exista doar cateva optiuni de le alege. In principiu, puteti alege intre genele false mai naturale și genele care se potrivesc pentru celebritatile de pe covorul rosu. In plus, genele false vin in mod obisnuit intr-o singura dimensiune, ceea ce inseamna ca trebuie sa le taiati daca doriti sa se potriveasca corect.

Extensiile de gene fir cu fir, pe de alta parte, pot fi personalizate pentru a se potrivi specificațiilor dvs. Indiferent daca sunteti in cautarea unor gene cu aspect natural, cu volum sau rare, lungi, sau curbate, se pot obtine. Totul depinde de dorintele dvs si de recomandarea specialistului.

 

Vom discuta in detaliu ceea ce ti se potriveste si in functie de ceea ce iti doresti, de forma ochiului si a sprancenei, vom face totul pentru a evidentia expresivitatea ochilor tai.

Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dvs!