balayage-ionut-dinca-1024x754

Trei idei Balayage Pentru Vara 2018

 

Balayage nu este o tendinta noua. De fapt, a fost una dintre cele mai indragite tehnici de colorare a parului pentru cativa ani, avand in vedere ca presupune o intretinere minimala. Dar, tocmai pentru ca aceasta tehnica de aplicare a culorii parului, care este un tip de evidentiere, nu este noua, nu inseamna ca nu exista idei noi de incercat.

Ce ar trebui sa stii despre Balayage inainte de a incerca suvitele deschise

Balayage este de departe cea mai tare tendinta a parului la momentul actual.  Cand optati pentru un balayage, hair-stilistul practic vopseste  cu mana libera parul in miscari identice cu cele de maturare. Balayage creeaza un efect similar cu cel al suvitarii parului, dar procesul este mult mai complex si creeaza rezultate mult mai bune. Principalul beneficiu al balayage-ului este ca parul vopsit arata natural si creste fara a evidentia culoarea  radacinilor.

Deoarece balayage este o tehnica care necesita abilitati, este adesea mai bine sa lasati parul pe mana unui profesionist care stie exact cum sa creeze culori multidimensionale ale parului.

1. Coffee balayage

Tehnica utilizata pentru a crea balayage de cafea se numeste balayage de suprafata, ceea ce inseamna ca culoarea este aplicata numai pe straturile superioare ale firelor de par. Spre deosebire de balayage „normal”, care implica acoperirea totala a firelor de par, balayage de cafea este aplicata cu mana libera numai firului superior de par. Este o tehnica blanda care creeaza stralucirea perfecta potrivita mai mult pentru parul inchis la culoare. Cofee balayage imita tehnica obisnuita combinand tonurile de cafea de la espresso pana la nuantele calde din latte pentru a crea un aspect multi-tonic, texturat.

2. Balayage roz-auriu

Amestecul superb de nuante rosii, roz si blonde creeaza creeaza o stralucire rosie si profunda a sampaniei, care este atat moderna, cat si traditonala. Acest stil este perfect chiar si pentru brunete. Tonuri subtile de bronz bazate pe suvite jucause de trandafiriu si roz totul intr-un stil usor de purtat. Este culoarea parului perfecta pentru oricine cauta sa incerce culori de moda, fara a lua decizii drastice.

3. Balayage perlat

Aceasta tehnica de colorare a parului perlat implica umbre de radacini inchise intr-un ton maro nisipos,urmate de un alb luminos cu mici urme de varfuri iroz purpurii. Rezulta un balayage care creeaza un aspect ca in interiorul unei cochilii de stridii-superba si plina de lumina.