photo-1522337360788-8b13dee7a37e

Foloseste Samponul Uscat Ca Un Profesionist

 

Probabil ati aflat deja – spalarea parului zilnic nu este o idee foarte buna. Indeparteaza uleiurile naturale atat de benefice pentru mentinerea parului sanatos si bine hidratat. Deci, daca va spalati parul in fiecare zi: Opriti-va!

„Trebuie sa imi spal parul in fiecare zi pentru ca devine uleios si murdar daca nu o fac”.

Majoritatea femeilor si chiar o parte dintre barbatii spun acest lucru continuu. Daca sunteti unul dintre acesti oameni exista o solutie – samponul uscat.
Samponul uscat este o pulbere absorbanta, de obicei amidon sau talc, care elimina excesul de murdarie si grasime din parul dvs. fara a avea nevoie de apa (in mod cert nu ar trebui sa folositi samponul uscat in combinatie cu apa).

Cum se aplica corect
 Pasul 1
Pulverizati samponul uscat in sectiuni numai la radacinile fibrei capilare.
Pasul 2
Permiteti pudrei sa stea doua pana la trei minute, astfel incat sa poata absorbi excesul de ulei de pe pielea capului.
Pasul 3
Suflati rapid cu un uscator de par pentru a inlatura toate particulele de sampon uscat din parul dvs sau masati parul cel putin un minut.

Care este rezultatul final?
Par curat si sanatos, fara efectele adverse ale apei si sulfatului din „sampoanele umede”. Veti ramane cu volum si cu un miros si aspect de par proaspat spalat.

Inca alte 5 beneficii ale samponului uscat

Stiti deja principalul motiv pentru care oamenii folosesc samponul uscat; pentru a-si curata parul fara a-i indeparta uleiurile naturale. Dar exista si alte beneficii care il fac indispensabil in rutina de ingrijire a parului.

  1. Comoditate: cine vrea sa-si spele parul in fiecare zi, mai ales cand suntem mereu pe fuga  si nu avem timp pentru a-l aranja sa arate fabulos?
  2. Elimina caldura: dupa ce v-ati spalat parul, care e primul lucru pe care il faceti? Il uscati cu uscatorul de par, care este adesea urmat de placa sau ondulatorul de par. Caldura excesiva dauneaza grav firului de par.
  3. Hidratarea: Samponul uscat elimina uleiurile din pielea capului, si nu din fibra capilara.
  4. Volum: Multi stylisti folosesc sampoanele uscate pentru a crea volum inainte de coafarea propiu-zisa. Perfect pentru femeile cu par subtire.
  5. La revedere par gras: Sampoanele uscate curata parul inlaturand aspectul uleios al parului.

Folositi-l cu masura

Samponul uscat nu reprezinta un inlocuitor complet pentru spalarea parului. El are scopul de a indeparta murdaria si uleiul, dar nu este la fel de eficient ca „samponul umed”. Va ofera o pauza necesara, dar tot trebuie sa va spalati parul. In timp, murdaria si substantele uleioase se vor acumula si va vor face parul murdar si nesanatos.