photo-1493422884938-abd42cfa0f29

Extensii Gene : Cum Sa Va Pregatiti Pentru Programare

 

Extinderea genelor poate fi o modalitate frumoasa si excelenta de a va spori genele naturale fara a aplica tone de rimel sau benzi pentru gene false. Extensiile de gene fir cu firreprezinta o modalitate excelenta de a va spori frumusetea naturala si de a adauga volum la genele existente.

De asemenea, va pot ajuta sa economisiti timp in rutina dvs. de dimineata! Daca v-ati hotarat recent sa investiti in extensii de gene, este important sa intelegeti procesul si sa va interesati despre tehnicianul care o sa le aplice.

Ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de prelungire sunt fibre sintetice sau naturale de par aplicate in mod individual care sunt atasate la baza fiecarei gene naturale individuale cu adeziv chirurgical. Este o treaba destul de obositoare, iar setul initial dureaza de obicei 2 ore pana la 2 1/2 ore, in functie de numarul de gene naturale pe care le aveti.

Urmatoarele programari dupa sedinta initiala sunt obligatorii pentru intretinere. Cat de des aveti nevoie de o „umplere” depinde de propriul dvs. ciclu natural de crestere a genelor si de cat de bine le ingrijiti.

Extensiile de gene necesita o intretinere aproximativ la fiecare 2-3 saptamani. Se pot mentine destul de bine daca sunteti foarte atente in modul in care aveti grija de ele.

Genele false individuale se aplica direct pe genele existente pentru a prelungi si a adauga volum. Pentru a crea un aspect cat mai natural, alege un amestec de culori maro si negru, gene false scurte pentru partea interioara a ochiului si lungi pentru partea exterioara a ochiului.

Inainte de a programa o sedinta

Inainte de a suna pentru o programare, este important sa va documentati foarte bine. Apeleaza la un profesionist, care foloseste produse de calitate si  are rezultate care te multumesc.  Pentru ca o aplicare gresita a extensiilor poate afecta definitiv genele naturale. Lipiciul aplicat gresit pe genele naturale poate duce la caderea acestora.

Alegeti-va lookul cu atentie

Inainte de aplicare, impreuna cu stilistul vei stabili ce aspect doresti sa iti ofere extensiile fir cu fir. Exista mai multe stiluri, altele decat cele extra lungi, groase, falsuri, genele dramatice.

Extensiile de gene fir cu fir au diferite lungimi, curburi si grosimi. Stilistul  alege stilul potrivit in functie de forma si culoarea ochilor tai, genele tale naturale si forma fetei tale.

extensii gene model

Sositi cu o fata curata si gene curate

Este recomandat ca fata dumneavoastra sa fie cat se poate de curata. Stilistul  aplica extensiile de gene folosind un adeziv, prin urmare, orice machiaj rezidual atat pe fata, cat si pe genele dvs. poate face dificila lipirea corecta a adezivului.

Cel mai bine este sa va faceti timp sa va curatati fata si sa va asigurati ca tot machiajul ochilor este complet eliminat.

Evitati produsele pe baza de ulei

Inainte de a aplica extensiile de gene, evita sa folosesti orice produs pe baza de ulei, inclusiv creme de ochi, rimel, anticearcane si orice alte produse pe care le folositi frecvent in jurul ochilor.

Daca observati ca unele dintre produsele dvs. sunt pe baza de ulei, asigurati-va ca acestea sunt complet indepartate, deoarece uleiul nu va permite adezivului sa se lege cu genele.

Daca folostiti in mod obisnuit rimel rezistent la apa, este mai bine sa nu il folositi trei zile inainte de programare. Problema cu rimelul rezistent la apa este ca componentele vor ramane pe genele tale chiar si dupa ce ti-ai indepartat machiajul.

Daca sunteti pregatita sa obtineti genele pe care le-ati dorit, contactati IDStudio astazi! Indiferent daca vrei sa imbunatatesti frumusetea genelor naturale sau sa creezi un aspect dramatic, stilistul nostru va colabora cu dvs. pentru a va oferi aspectul dorit.

Rezervati o întalnire cu IDStudio!

IDStudioextensii gene

ionut dinca studio extensii gene