ionut-dinca-salon

Cum Sa Va Ajutati Stilistul Pentru A Obtine Aspectul Dorit

 

Sositi la timp

Majoritatea stilistilor tind sa fie rezervati, in special in weekend, ceea ce inseamna ca daca veti ajunge cu intarziere, stilistul dvs. va trece probabil peste voi pentru a fi la timp pentru urmatoarea intalnire. Este recomandabil sa ajungeti la salonul cu 10 minute inainte de ora programarii.

Timpul petrecut pe telefon rapeste din timpul si atentie pe care ar trebui sa o acordati relatiei cu hairstylistul dvs. Butonarea telefonului va poate schimba deasemenea postura si misca capul, toate acestea putand avea un impact negativ asupra tunsorii dvs.  Cel mai bine este sa va asezati drept si sa tineti bratele langa corp.

Discutati mai intai

Asigurati-va intotdeauna ca aveti timp, cel putin cateva minute, pentru a discuta despre ceea ce cautati se potriveste cu textura parului si a personalitatii dvs. Daca doriti o schimbare drastica, luati in considerare rezervarea unei consultatii (adesea gratuite). Veti avea astfel suficient timp pentru a discuta despre optiunile care se potrivesc cel mai bine.

Puneti intrebari si faceti-va cunoscute intotdeauna asteptarile

Daca sunteti dispuse sa acordati doar cinci minute coafurii parului dvs., nu doriti sa va alegeti cu un stil ce necesita 30 de minute de aranjat. Noul look nu trebuie doar sa se potriveasca fizionomie ci si stilului de viata si a personalitati.
Recitarea unei liste de lucruri pe care nu le doriti poate pune stilistul in defensiva. In schimb, explicati ce va place si ascultati parerea lui. Veti obtine un serviciu mult mai bun cand exista o colaborare.

Intrebati de fiecare data cand aveti nelamuriri. Daca un stilist spune ca intenționeaza sa ofere parului vostru mai multa miscare si nu stiti ce presupune asta, cereti sa va explice.
Evitati sa vorbiti in masuratori. Versiunea stilistului de patru centimetri ar putea fi sase in mintea voastra. Rugati-l sa va arate unde vor fi cele mai lungi varfuri.
Daca va place noul look dar nu reusiti sa-l recreati acasa, nu ezitati sa faceti o noua programare. Programati-va o alta sedinta si rugati-va stilistul sa va explice ceea ce face si ce produse de ingriire foloseste.

Un styling reusit este un schimb intre stilist si client!