cdscdse

Amintiri Frumoase

 

Atunci cand esti fericit,mergi drept,cu fruntea sus… oamenii iti acorda timpul lor,sa le fii o amintire frumoasa.

Viitoarele mirese si viitorii miri sunt coplesiti de emotii cand, in sfarsit, se apropie ziua in care trebuie sa-si puna pirostriile.

Constientizarea faptului ca perioada de luni si luni de planificari si asteptare e pe cale sa se sfarseasca, reuseste, de cele mai multe ori, sa duca la instaurarea unei stari de panica, in ultimele zile de dinaintea nuntii.

Nu va temeti sa delegati responsabilitati. In ciuda lunilor de planificari, mirii ajung sa aiba o lista intreaga cu lucruri de facut chiar si pentru ziua nuntii. Daca aceasta lista este coplesitoare, viitoarele mirese, respectiv viitorii miri, ar trebui sa delege, fara teama, o parte din sarcinile de pe lista. Domnisoarele si cavalerii de onoare vor putea, fara îndoiala, sa se ocupe de orice sarcina importanta care nu necesita implicarea miresei sau a mirelui.

Relaxati-va pe masura ce se apropie ceremonia. Pe masura ce se apropie momentul de incepere a ceremoniei, cuplurile care sunt pe cale sa se casatoreasca ar trebui sa-si rezerve timp sa-si traga sufletul si sa se relaxeze. Odata ce le-au fost aranjate coafurile si machiajul, viitoarele mirese ar trebui sa ia o pauza, sa respire adanc sau sa aranjeze cu fotograful sa le faca o serie de poze amuzante, inainte de nunta, impreuna cu domnisoarele de onoare. Viitorii miri pot face acelasi lucru impreuna cu cavalerii de onoare, schimband cateva glume, pe ultima suta de metri, pentru a se asigura ca sunt cu totii relaxati si pregatiti inainte de a merge sa-si ocupe locurile in cadrul ceremoniei.

[efb_likebox fanpage_url=https://www.facebook.com/IonutDincaStudio/ box_width=520 box_height=205 responsive=1 show_faces=1 show_stream=0 hide_cover=0 small_header=0 hide_cta=0 locale=en_US]