greseala-par

5 Moduri De A Face Fata Unei Tunsori Gresite

Problema: tunsoare prea scurta

Fixarea rapida: Folositi placa de par. Caldura va intinde parul si va crea iluzia unui par mai lung. Daca sunteti dornice pentru a obtine cativa centimetri in plus si nu va deranjeaza sa investiti timp si banii, incercati extensiile de par cu clip.

Problema: tunsoare in scari

V-ati dorit o schimbare a parului in trepte sau filata care sa ofere parului mai multa miscare si textura, dar v-ati ales cu niste  suvite subtiri care seamana mai mult cu niste tepi. In acest caz ondulati varfurile in sus sau spre fata pentru a adauga volum. Puteti folosi dealtfel agrafe sau o bentita de par pentru a camufla suvitele care au tendinta de a iesi in evidenta.  Pentru a masca in intregime tunsoarea gresita optati pentru un coc chignon classic. Aplicati un gel puternic sau fixativ prin parul dvs pieptandu-va din fata spre crestet, apoi strangeti totul intr-un coc. Folositi agrafe daca este nevoie.

!!! Pulverizati fixativ pe o periuta de dinti veche pentru a imblanzii firele rebele de par.

Problema: bretonul cand nu l-ati cerut

Accesoriilor de par sunt salvarea voastra. Utilizati agrafe pentru a va intoarce parul in spate sau folositi o esarfa pe post de bentita. Esarfele de matase tind sa alunece mai putin – puteti sa va jucati cu latimea esarfei si cu pozitionarea astfel incat bretonul sa fie sub „acoperire”.

Problema:  o tunsoare lipsita de simetrie

Daca o parte a parului este mai lunga decat cealalta si nu ati cerut o tunsoare asimetrica – rezistati impulsului de a va tunde singure si sunati pentru o programare gratuita. Pana ajungeti la salon renuntati la placa de par deoarece parul indreptat o sa evidentieze inegalitatile. Folositi in schimb un ondulator, pentru a crea bucle lejere. Buclele o sa va ajute sa ascundeti imperfectiunile pana la urmatoarea proggramare.

Problema: Nu esti tu

Ati ajuns victima viziunii artistice a unui stilist si v-ati ales cu un look avangardist si greu de intretinut? Contactati managerul salonului si informati-l despre experienta neplacuta. Puteti obtine o programare gratuita cu un alt stilist.

Puteti evita aceasta problema daca incepeti programarea cu o consultare. Vorbiti deschis, aratati-i stilistului dvs poze cu tunsoarea dorita si comunicati dorintele si asteptarile voastre. Daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda atunci luati in considerare alegerea unui alt stilist care sa fie dispus sa lucreze cu ce va doriti sa obtineti.