Nuante De Roscat 2018

4-nuante-de-roscat-e1538318705700-968x1024

Nuante De Roscat 2018

 

Cand vine vorba de culori vibrante care atrag atentia, nimic nu bate rosul. Indiferent daca sunt subtile, unice, extravagante sau indraznete nuantele parului roscat atrag intotdeauna privirile!

Exista o multitudine de nuante diferite atunci cand vine vorba de parul roscat, roscatul aramiu, roscatul ” pumpkin spice”, rosu cireasa, mahon sau roscatul visiniu. Puteti incerca ombre, degradeuri de roscat sau balayage pentru un look  natural,”sarutat de soare” care se amesteca usor cu parul natural.

Aproape toata lumea poate deveni roscata, dar cel mai important este gasirea nuantei potrivite de roscat. Cum poate o fata sa stie care nuanta de roscat ar arata cel mai bine pe parul ei? Vorbind cu un stilist. Un profesionist va stii  sa personalizeze culoarea rosie in functie de tonul pielii, culoarea ochilor si stilul de viata.

Roscat aramiu

roscat aramiu

Foto Instagram : @kyalicious

Roscatul aramiu este o culoare frumoasa, in esenta un portocaliu mai putin intens, amplificat de un galben stralucitor si accente de rosu. Este o culoare apreciata pentru ca tinde sa aiba o tenta aurie subtila cu putina stralucire de portocaliu. Nuanta roscat aramiu este partea „mai calda” a rosului, toate componentele bazei sale includ nuante calde de galben, portocaliu si auriu. Aceasta nuanta straluceste cel mai bine pe parul blond sau saten deschis deoarece au o baza mai deschisa care arata frumos atunci cand este stratificat de tonurile rosiatice calde gasite in aramiu.

Culoarea este potrivita pentru tenurile deschise si medii cu subtonuri de piersica sau auriu. De la aramiul deschis la aramiul inchis, sigur o sa gasesti o nuanta de care o sa te indragostesti!

Rosul capsuna

nuanta de roscat

Foto Instagram: @hairbyalyssat

Aceasta nuanta este de obicei clasificata ca blond, deoarece este este un amestec fin intre blond si aramiul delicat. Rosu capsuna este o nuanta naturala si calda cu multa viata. Ultima tendinta a blondului capsuna este intr-o culoare trandafirie palida, o nuanta pastel care uneori este combinata cu un blond mai rece pentru a adauga contrast.

Combinatia dintre tonurile aurii si cupru ofera intensitate si versatilitate acestei nuante care arata la fel de bine atat pe un blond deschis cat si pe un saten inchis.  Cu toate ca arata foarte frumos pe piele deschisa cu subtonuri de roz are varietati frumoase si in nuante mai inchise.

Castaniul roscat

castaniu roscat

Foto Instagram: @nicolesfancy

Castaniul roscat este o nuanta clasica care a ramas in trend. Este o culoare bogata a parului care pare naturala fara a fi prea extravaganta. Este foarte aproape de un maro ciocolatiu, dar cu tente de rosu. Nuanta este versatila, se potriveste cu aproape orice ton al pielii iar hairstilistul se poate juca pentru a gasi nuanta care sa iti evidentieze si mai mult stralucirea parului.

Daca un castaniu roscat este prea mult aveti si posibilitatea unor simple atingerii ale acestei. Puteti opta pentru suvite iluminatoare  pentru a aduce culoarea parului la viata si a adauga mai multa dimensiune culorii.

 

PUMPKIN SPICE

rosu pumpkinspice

Foto Instagram:@thechemicalqueen

Aceasta nuanta la moda – un amestec ingenios de maro, rosu, portocaliu si chiar blond – se evidentiaza pentru actualitatea sa. Pumpkin spice este o nuanta flexibila: cateva linii suplimentare de maro, putin portocaliu, o doza subtila de rosu si aveti o culoare de par vibranta,calda si indrazneata perfecta pentru toamna. Cele care nu doresc o nuanta uniforma de roscat pot incerca ombre sau balayage. Ombre functioneaza pentru orice culoare de par naturala iar baza poate fi de la blond la saten inchis.

Nu va ramane decat sa experimentati!