par-cret-1024x656

Tunsori Pentru Parul Cret

 

Tunsorile scurte pentru femeile crete sunt o modalitate foarte buna de a elimina o parte din greutatea parului si de a maximiza volumul buclelor naturale. Si sunt atat de usor de coafat!

Cele mai multe tunsori pentru parul cret implica tehnici speciale ce iau in considerare textura, grosimea naturala a parului si forma acestuia.
De cele mai multe ori o tunsoare scurta nu reprezinta prima optiune pentru persoanele cu parul cret natural.
Pentru ca de cele mai multe ori cuvintele cret si scurt impreuna inseamna un dezastru iminent. Parul cret scurt se poate incretii mult mai usor decat cel lung existand riscul sa devina infoiat, neascultator si greu de controlat.
Iar daca stilistul nu stie cum ca tunda scurt un par cret rezultatul va fi asemanator unui pudel.
Pudelii sunt draguti, dar nimeni nu isi doreste ca in parul lor sa traiasca un pudel!

O tunsoare creata scurta corecta va modela podoaba capilara intr-un mod care sa permite buclelor dvs. sa cada in mod natural intr-o maniera plina de farmec, cu o intretinere relativ usoara.

Bobul scurt cret

bob par cret

Foto Instagram:@ sambrocatosalon

Credeati ca bobul este doar pentru parul drept? Unul dintre cele mai bune look-uri scurte pentru parul cret este bobul . Este o tunsoare care are volum si este minunata pentru a evidentia o personalitate jucausa.

Spre deosebire de bobul pe par drept, acest stil cretuliu ofera textura si volum. Bretonurile chiar daca sunt rare sau scurte, ajuta si mai mult aceasta tunsoare trendy.Un tuns scurt cret si usor dezordonat este trendy, distractiv si usor de intretinut.

Daca nu va este frica sa alegeti un stil scurt si doriti o tunsoare care are o tona de volum, aceasta ar putea fi tunsoarea pe care o cautati!

Pixie cret

pixie cret

Foto Instagram:@ courtneyxcentrichair

Fetele cu parul cret si gros vor iubi aceasta tunsoare creata Pixie. Parul este tuns scurt peste tot, cu cateva bucle mai lungi in fata ce cad perfect pe frunte.  Spre deosebire de parul drept, pe un par natural cret, tunsoarea Pixie tinde sa para mai feminina si cu mai mult volum.

Este usor de stilat si intotdeauna arata elegant. Pentru un aspect mai indraznet, adaugati suvite sau culoare pentru a iesi in evidenta.

Tunsoare Pixie pe parul cret reprezinta un stil minimalist dar atragator in acelasi timp, fiind popular, nu numai pentru frumusete cat si pentru usurinta de a fi purtat. Este o tunsoare practica ce poate fi aranjata cu usurinta.

Mohawk-ul cret

mohawk par cret

Foto Instagram:@sagiakosgeo

Tunsoarea mohawks si parul cret sunt o combinatie eleganta si distincta. Mohawk-ul defineste in mod obisnuit un mohican. Este o tunsoare unde ambele parti ale capului sunt in general rase, ceea ce lasa o portiune de par in centru. Este combinatia perfecta intre duritatea partilor laterale rase si feminitatea buclelor delicate din partea superioara.

Daca alegerea unei tunsori ce implica raderea este o decizie prea drastica, puteti combina tunsoare Pixie cu cea Mohawk. Va arata ca un pixie obisnuit, cu partile laterale taiate foarte scurte si cu parul lung cret in partea de sus. Doar asigurati-va ca diferenta de lungime este evidenta, altfel nimeni nu va face diferenta intre un Pixie obisnuit si un Pixie-Mohawks.