Glass Hair

Glass Hair – Un Nume Nou Pentru Un Look Clasic

glass hair 2018

 

Desi stilul in sine nu este nou – femeile africane au stapanit tehnica obtinerii parului drept, super lucios cu multi ani in urma- in 2018 “glass hair” a cucerit covorul rosu si feedurile social media din intreaga lume. „Parul de sticla” este echilibrul perfect intre simplitatea fara efort si glamul absolut.

Glass hair este un look simplu si sofisticat, superb reprezentat de un bob tuns impecabil, cu un aspect perfect drept, neted si lucios. Parul arata ca si cum ar fi facut din sticla, mimand aspectul curat al al acesteia. Ceea ce face ca “glass hair” sa fie diferit de un bob clasic este faptul ca parul este indreptat spre un finisaj ascutit si de obicei taiat mai scurt la spate si mai lung in fata.

Pentru a crea acest aspect lucios, taietura trebuie sa fie curata si aproape geometrica. Straturile vor determina reflectarea diferita a luminii, astfel incat se va crea aspectul de “par de sticla”.

Acest look este cu siguranta unul pe care il vom vedea mult timp, pentru ca alte celebritati precum Kardashians, Kylie Jenner, Dua Lipa si Jourdan Dunne s-au hotarat sa renunte la buclele lungi si sa opteze pentru un look mai scurt si perfect neted.

glass hair

Foto Instagram: @jenniferyepez

Cum sa obtineti glass hair

Sfat: Folositi produse de ingrijire care hidrateaza parul, acestea vor face ca parul sa arate ca in cea mai buna zi a lui, mai curat, sanatos si plin de stralucire. Este important sa folositi un spray pentru protectie termica anti-static.

Pentru inceput impartiti parul in suvite subtiri si indreptati-le cu o placa de par. Acesta este cel mai important pas in realizarea acestui look trendy.

Cand indreptam parul majoritatea facem doar asta. Indreptam folosind doar placa de par. Pentru un glass hair reusit, folositi peria de par impreuna cu placa pentru indreptat parul.  Periati parul deasupra placii de indreptat apoi trageti in jos. In acest fel parul ramane drept pentru o perioada mai lunga de timp.

Uleiul(sau ser) si un fixativ cu finisaj neted vor face smecheria in a conferi acestui look aspectul sticlos. Dupa indreptare, aplicati putin ulei sau ser pentru netezirea parului de la mijloc spre varfuri pentru a adauga acea lucire suplimentara.
Aplicati apoi fixativ pentru un finisaj sticlos. In loc sa pulverizati direct pe par, pulverizati pe perie si apoi periati spre varfuri. Rezultatul: parul va straluci in loc sa arate uleios.

Spread the love
Publicat pe