Mituri Extensii Gene

Mituri Despre Extensiile De Gene: Partea Intai

extensii gene IDStudio

Extensiile genelor au devenit din ce in ce mai populare, iar multe femeii aleg aceasta tehnica pentru a obtine gene mai lungi sau mai groase. La IDStudio, suntem mandri sa va oferim genele  pe care ati visat intotdeauna. Oferim extensii ale genelor de inalta calitate si vom lucra impreuna cu dvs. pentru a va oferi lungimea, grosimea si forma pe care le doriti.

In ciuda faptului ca multe femeii aleg sa renunte la genele lor false pentru extensiile de gene, care apropo genereaza zambete frumoase in fiecare zi, exista inca acelea care ezita sa le încerce.

Sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai frecvente mituri asociate extensiilor de gene, pentru a va usura decizia.

Mitul # 1: Extensiile de  gene dor

In cazul in care singurul lucru care va impiedica sa obtineti extensii de gene este ca va faceti griji ca va rani, atunci aveti noroc! Extensiile de gene sunt nedureroase, deoarece nu este implicata nicio deranjare sau tragere. Extensiile de gene sunt lipite pur si simplu de genele tale naturale existente, marind volumul si lungimea. Tehnicianul va folosi pensete pentru a ridica prelungirile, pentru a aplica adezivul si a le atasa la baza naturala. Intregul proces este complet nedureros si s-ar putea chiar sa va simtiti destul de confortabil pentru a lua un pui de somn!

Mitul # 2: Genele naturale vor fi mai subtiri si mai scurte odata ce renuntati la extensii

Un alt motiv pentru care femeile evita extensiile de gene este ca ele cred ca, odata ce nu le mai folosesc, genele lor naturale nu vor fi aceleasi. Daca dintr-un anumit motiv decideti ca nu mai doriti extensiile genelor, nu exista nici un motiv ca genele tale naturale sa fie diferite de cele precedente. S-ar putea sa simtiti ca genele tale naturale sunt mai subtiri sau mai scurte decat au fost inainte, dar asta pentru ca erai obisnuita cu extensiile care ti-au creat privirea plina.

Genele tale trec printr-un ciclu de crestere si, cu timpul, ele cad in mod natural. Deoarece extensiile de gene sunt atasate la genele tale naturale, ele vor cadea cand vor cadea si cele naturale. Avand in vedere acest lucru, acest ciclu normal de crestere nu este afectat de extensiile dvs.. Prin urmare, cand renuntati la extensii, va puteti astepta la aceeasi lungime si grosime pe care le aveau genele inainte de a avea extensii.

Mitul # 3: Genele tale vor cadea

Dupa cum am mentionat mai sus, genele tale naturale trec printr-un ciclu de crestere. Ati gasit vreodata o geana pe obraz si ati folosit-o pentru a va pune o dorinta? Inainte de a va stresa despre pierderea genelor, este important sa retineti ca acesta este un proces obisnuit, iar fiecare geana pierduta, este inlocuita cu alta.

Acest proces nu se schimba in cazul extensiilor de gene deaceea este important sa programati o intalnire la fiecare 3-4 saptamani.

Daca sunteti in cautarea unor extensii de gene cu aspect natural, lungi, curbate si definite, atunci nu cautati mai departe de IDStudio!

Spread the love
Publicat pe