Top 5 Greseli In Folosirea Placii De Indreptat Parul

Top 5 Greseli In Folosirea Placii De Indreptat Parul

ionutdinca-studio1. Alegerea nepotrivita a temperaturii

Nu aveti nevoie de cea mai inalta treapta a temperaturii pentru ca placa de indreptat parul sa functioneze corect. Folosindu-le cu cateva grade mai jos fata de cea mai ridicata temperatura, va va proteja parul oferindu-i in acelasi timp un finisaj profesional.

La fel ca in cazul gamei variate de produse destinate tipurilor de par, nu exista o placa de par pentru toate texturile firului de par, in special in ceea ce priveste reglarea temperaturii. O femeie cu parul blond deschis are nevoie de o temperatura diferita fata de cineva cu parul cret si dens. Alegeti o placa de par profesionala, cu un control al temperaturii de inalta calitate, si intrebati stilistului ce temperatura este cea mai potrivita pentru parul dumneavoastra.

2. Indreptarea parului umed

Folosirea placii de par pe parul umed este extrem de daunatoare pentru podoaba capilara. Daca auziti un sfarait sau vedeti aburi, Opriti-va! Asigurati-va ca parul este complet uscat inainte de indreptare. Sau ondulare!

3. Ignorarea produselor de protectie termica

Singurul lucru care sta intre parul dvs si 220 grade Celsium trebuie sa fie un produs de protectie termic. Aplicarea unui strat de protectie va diminua semnificativ degradarea parului cauzata de caldura placii de indreptat. Produsele pentru protective termica va protejeaza parul impotriva deteriorarii, ruperii si degradarii. Protectia termica a parului este o necessitate indiferent de cate straturi protectoare sustin producatorii ca au placa lor de par.

4. Nu pregatesti parul inainte

Imparte parul in sectiuni si incepe procedeul de intindere cu placa dupa ce ai pieptanat parul inainte.  Acesta va avea un aspect mai frumos. Este o etapa importanta deseori ignorata. Chiar daca parul arata, aparent, descurcat, exista mici ghemotocuri de par pe care doar un pieptan le poate descurca, iar daca placa este trecuta peste ele, exista riscul ca firul de par sa se rupa.

5. Nu iti cunosti placa de par

Setarea potrivita a temperaturii ,materialul din care este construita, timpul necesar pentru a se incalzii, inainte de a o folosi sunt lucruri esentiale pe care trebuie sa le cunoasteti. Alegeti o placa de par cu ceramica, se incalzesc mai uniform decat cele metalice. O achizitie inteligenta este placa de par cu ioni,fie turmalina sau titan.  Hidrateaza si protejeaza parul, creand in acelasi timp o coafura de lunga durata cu un aspect stralucitor si drept.

 

 

 

Spread the love
Publicat pe