Nailed It! – ID Studio

Nailed It! – ID Studioid-studio-nailed-it

Viata este prea scurta pentru a avea unghii plictisitoare!

Stiati ca atunci cand intalniti pe cineva dureaza aproximativ 3 secunde pentru a crea o impresie? Da, oamenii fac adesea ipoteze despre noi inainte sa spunem ceva. Unghiile dvs. sunt unul dintre cele mai bune accesorii de frumusete si in acelasi timp o reflectie a dvs. si a stilului dvs. personal.

Aici, la ID Studio, ne bucuram de designul super-distractiv al unghiilor datorita tehnicianului nostru uimitor. Daca ati vizitat ID Studio inainte suntem siguri ca impartasim aceeasi parere. Fie ca sunt clasice, aplicatii cu tips sau fara, cu lac semi-permanent  sau cu gel pe unghia naturala facem cele mai frumoase unghii din Craiova.unghii-cu-gel-id-studio

Printre beneficiile unghiilor in gel  o reprezinta longevitatea manichiurii si rezistenta, niciodata nu se vor rupe! Gelul este uimitor pentru oricine, dar mai ales pentru cele care nu au timp de a pastra o manichiura mereu proaspata. In plus, varietatea mare de culori, texturi si design vor crea unghii uimitoare, mereu! Se usuca instantaneu si nu exista griji legate de zgarieturi sau rupturi ale unghiei. Tehnicianul nostru este un profesionist!

Daca sunteti o persoana conservatoare care cauta un stil simplu sau sunteti o non-conformista care doreste sa experimenteze trenduri extreme, avem un expert care se pliaza pentru dvs..id-studio-manichiura

Unghiile sunt un alt accesoriu extraordinar la care nu veti putea renunta niciodata, asa ca bucurati-va de ele cat de mult si acordati-le atentie.

Pentru unghii fabuloase aveti nevoie doar de imaginatie! De restul ne ocupam noi!

Spread the love
Publicat pe